disclaimer Vi sammenligner kun sikre og sikre primære og sekundære markedspladser. Priserne kan være højere eller lavere end pålydende. Som videresalgsaggregator kan priserne være højere end pålydende.
Ticket Compare > Om Ticket-Compare™

Om Ticket-Compare™

Hos Ticket-Compare er vores mål at gøre det nemmere for fans at omfavne deres passion for live-begivenheder. Vi gør alt det tunge løft ved at søge og sammenligne flere billetsider for at give fans de bedste tilbud til deres næste store livebegivenhed.

Uanset om det er live sport, musik, festivaler eller kunst, kan det være en rigtig smerte at få fingrene i billetter til livebegivenheder. Billetter bliver lynhurtigt udsolgt ved billetkontoret, og hjemmesider, der har dem på lager, har meget forskellige priser. Ticket-Compare sigter mod at slippe af med den smerte ved at sammenligne de bedste tilbud på tværs af forskellige billetsider og vise dig den bedste pris.

Ticket-Compares banebrydende søgealgoritmer hjælper os med at give fans muligheden for at skabe virkelig mindeværdige oplevelser på tværs af verdens største spillesteder. For at sikre, at vores brugere får en fantastisk oplevelse, når de bruger vores tjeneste, screener vi flittigt alle de websteder, som vi sammenligner. Vi leverer regelmæssigt webstedsanmeldelser, der afspejler den aktuelle markedsplads, så brugerne kan træffe informerede beslutninger om, hvor de skal købe.

info [–@t–] ticket-compare.com Menachem Begin 121, Tel-Aviv, Israel